Power plate Slovenija

GOLF

IGRAJTE BOLJŠI GOLF ZDAJ!

Ali se bojite tistih prvih nekaj zamahov na dan, ko je vaše telo trdo in omejeno? Samo 5 minut potrebujete, da se ogrejete na Power plate napravi, preden se podate na igrišče in vaše telo bo delovalo kot na polovici igre.

Hitrost mišičnega delovanja hitro poveča cirkulacijo, katere rezultat je boljša prilagodljivost, poveča se tudi obseg gibanja in blaži bolečine.

Če ste pripravljeni izboljšati vašo splošno moč za golf, potem je trening na Power plate napravi hitra in učinkovita vadba. Samo 25 minut, 3 krat na teden in izboljšali boste svojo trdnost in moč, ki Vam bo pomagata pri zadetku žogice. Hkrati pa se omeji možnost poškodb in bolečin.

Lahko se učite, poučujete ali samo igrate golf, čas je dragocen in vaše telo je najpomembnejše orodje. Koristi vadbe na Power plate napravi niso omejene samo na pridobivanju gibljivosti.

Potrebnih je samo nekaj minut na Power plate napravi, trikrat na teden in vaša celotna moč in vitalnost  se bo izboljšalo na več načinov. Da bi bili pripravljeni odigrati vašo najboljšo golf igro, potrebujete stabilnost, ravnotežje, moč ter ostati brez bolečin.

Dobro kondicijsko pripravljen igralec golfa lahko izvede več močnih in usklajenih zamahov kadar je dobro segret in je brez bolečin. Dokazane koristi treninga na Power plate napravi vključujejo povečan obseg gibanja, povečano stabilnost in ravnovesje, izboljšana trdnost in moč, ter zmanjšane bolečine.

HITRO IZBOLJŠAJTE SVOJO MOČ ZA GOLF

Tako kot profesionalni igralci nimajo časa za treninge kondicije, ga tudi vi nimate. Prav zaradi tega se je veliko profesionalnih igralcev odločilo za hiter trening, ki ga izvajajo na Power plate napravah. Ta vadba jim omogoča, da hitreje pridejo v formo in prav tako jih obvaruje pred poškodbami.

Skrivnost te hitre vadbe, ki se izvaja na Power plate napravah je v vibriranju njihove površine. Medtem ko naprava vibrira večkrat na sekundo, vaše telo zbudi mišice za vzdrževanje ravnotežja.

Posledica te vadbe so tudi izboljšave na področju gibljivosti, koordinacije, moči in lajšanje bolečin.

VAŠI ČLANI PRIČAKUJEJO NAJBOLJŠE!!

Trening na Power plate napravi je nova atrakcija in je prav tako dodana vrednost k udobju  v vašem klubu.

S Power plate napravo v vaši slačilnici ali v sobi za trening lahko zagotovite skrajnost, ki jo iščejo vaši igralci golfa. Igralci golfa namreč ne želijo porabiti veliko časa v telovadnici za pridobivanje kondicije za igranje golfa. Želijo učinkovit in hiter trening brez bolečin.

Trening na Power plate napravi jim omogoča prav tak trening.

Vaši člani bodo vzljubili Power plate napravo v vašem klubu, ki jih hitro ogreje preden se podajo na igrišče. Po njihovi igri pa jim naprava nudi tudi neverjetno masažo, ki zagotavlja potrebno pomoč za utrujene in boleče mišice.

NEKAJ VAJ NA NAPRAVI POWER PLATE:

  • OGREVANJE

  • TRENING

  • RELAKSACIJA

KLJUČNE KORISTI TRENINGA NA POWER PLATE NAPRAVI VKLJUČUJEJO:

  • povečano ravnotežje,
  • večja gibljivost,
  • povečan obseg gibanja,
  • povečana moč,
  • zmanjšanje bolečine v hrbtu